Where there's a will, there's a way
NO EN

VI ENGASJERER OSS PERSONLIG I VÅRE KUNDERS VIRKSOMHET

ALPI tilbyr helhetlige og pålitelige logistikk- og transportløsninger 

ALPI Norway AS er en del av ALPI Danmark og den internasjonale ALPI group, og vi er en verdensomspennende virksomhet.

Du finner ALPI-kontorer i 77 land samt et tett nettverk at internasjonale partnere som utgjør ALPI-gruppen, eiet av morselskapet Albini & Pitigliani S.p.A.

Albini & Pitigliani er en familieeid bedrift etablert 1945 og med hovedkontor i Prato, Italia.

Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring innen transport og frakt.

VÅRE VERDIER GJØR EN FORSKJELL FOR ALLE

I ALPI har vi felles verdier - våre ""High5" - som har en positiv innvirkning på hverdagen til våre kunder, partnere og kolleger

VI ER OPPMERKSOMME

Vi setter oss grundig inn i våre kunders situasjon og konkrete utfordringer, og vi deler våre kunders interesse i å finne optimale løsninger. Vi står på for kundene, og gir oss ikke før kunden er fornøyd.

 

VI SER MULIGHETER

Kundene er eksperter på sitt felt. Vi er eksperter på logistikk og frakt. Det er vår oppgave å optimalisere og effektivisere, se muligheter og finne de løsningene som kundene er best tjent med.

 

VI ER RASKE PÅ LABBEN

Vi samarbeider nært med kundene våre, og kan respondere raskt på alle henvendelser. Vi vet at for mange av våre kunder er rask respons helt avgjørende for deres suksess.

 

VI ER INFORMATIVE

Kundene våre kan alltid stole på at vi holder dem oppdatert dersom det skjer noe uforutsett med deres transport. Rask informasjon er verdifullt - det vet vi alt om.

 

VI TAR ANSVAR

Det er vårt ansvar at kundens varer ankommer trygt og punktlig. Vi er innforstått med at vår gode prestasjon kan være helt avgjørende for kundene våre.

 

VI ER HJEMME OVER HELE VERDEN

Med kontorer i mer enn 77 land kombinert med et tett, globalt nettverk, kan vi utføre logistikk- og transportoppdrag overalt

 

LES MER OM VÅRT GLOBALE NETTVERKBRANSJEINFORMASJON

LØSNINGER FOR ETHVERT BEHOV

Vi fokuserer på den enkelte kundes spesifikke behov, og vi liker å tenke litt utenfor boksen for å finne frem til den beste løsningen for kunden. I tett samarbeid med kunden